Позицията на Гал Гадот за случващото се в Израел

Последните няколко дни всички новини са свързани с атаката на палестинската групировка Хамас срещу Израел и стотиците убити и хилядите ранени.
Това накара много известни личности да изкажат подкрепата си към Израел, а в това число и Гал Гадот. Актрисата използва профила си в Instagram, за да изрази подкрепата към родината си.
Първият пост на Гадот бе, за да информира последователите си, че в Израел се случват военни действия и че стотици хора са били взети като заложници. “Сърцето ми се къса. Моля се за всички страдащи”, написа още тя.
В друг пост Гал Гадот призова всеки, който има възможност, да направи дарение, за да помогне на засегнатите от случващото се хора. Заради атаките на Хамас изпълнителят Бруно Марс заяви, че е отложил концерта си в Тел Авив и е върнал парите на всички, закупили билети.
Кайли Дженър също заяви подкрепата си към Израел, споделяйки пост на организацията StandWithUs, който гласи: “Сега и винаги сме с народа на Израел!”. Според Page Six обаче Дженър го е изтрила около час след публикуването му.
Причината е, че е започнала да получава много негативни коментари, идващи от хора, които подкрепят Палестина. Те са призовавали останалите да спрат да следват Кайли Дженър в социалните мрежи. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Колко ще трябва да плати на бившия си Ариана Гранде

На Ариана Гранде определено не ѝ въври в любовта, като преди няколко месеца стана ясно, че е взела решение да се разведе с Далтън Гомес. Бракът им просъществува едва две години, като малко след раздялата се заговори, че в живота ѝ има друг мъж. От TMZ разбираме, че Гранде и Гомес са […]