Джейсън Момоа и Ейса Гонсалес – заедно или не

В началото на 2022 г. новината за раздялата на Джейсън Момоа и Лиза Бонет, които са заедно повече от 20 години, изненада много хора. Скоро след това актьорът от “Аквамен” започна да излиза с колегата си Ейса Гонсалес.
В средата на юни светските сайтове съобщиха, че двамата са се разделили. Но това явно не е съвсем вярно…
42-годишният Момоа и 32-годишната Гонсалес очевидно все още прекарват време заедно, защото преди дни бяха заснети в Лондон да напускат две различни заведения, в които са били по едно и също време.
Те са излезли от тях с няколко минути разлика, което не е останало скрито от светските медии като People. От изданието напомнят, че когато връзката им беше разкрита през юни, източник, близък до двойката коментира, че двама нямат сериозни намерения.
Източникът уточнява още, че Ейса е забавна и много земна, но по-скоро търси постоянна връзка. Джейсън пък е прекалено много обвързан с грижата за двете си деца с Лиза Бонет и още таи любов към нея, за да може да започне толкова рано сериозни любовни отношения с друга.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Никол е секси и в Гърция

Само преди няколко седмици хвърлихме един поглед на профила на Никол Шерцингер в Instagram. И тогава видяхме, че изпълнителката си прекарва повече от добре на Ибиса. Снимки по бански от басейни и омазване с кал, какво повече му трябва на човек. Е, на Никол обаче не ѝ е достатъчно само това, […]