Джулия Фокс за секса с Кание Уест

Когато си част от шоубизнес средите в Америка, един от начините да монетизираш присъствието си там е с издаването на автобиография. А когато си имала връзки с редица известни лица, интересът към книгата е сигурен.
Това може да е, но може и да не е причината Джулия Фокс да реши да издаде автобиография. 33-годишният модел и актриса съвсем скоро пуска на пазара Down the Drain, в която подробно са описани сексуалните й връзки.
“Сексът играе важна роля в живота ми, когато седнах да пиша мемоари. Прецених, че така се доближавам най-много до истината. Така че защо да не пиша за него?”, казва Фокс в интервю за The New York Times.
Изданието явно е разполагало с предварителна бройка от книгата, защото пояснява, че мъжете, които описва моделът в книгата си, са споменати с псевдоними или описания. В случая с Кание Уест – най-публичната й връзка, се говори за “Артистът”.
The New York Times обаче да изненадани, че Джулия Фокс не е описала сексуалните си отношения с рапъра, особено на фона на подробностите, с които описва други. “Да, защото нямахме такива. Не ставаше дума за секс.”
Фокс се запознава 46-годишния Уест в новогодишната нощ на 2021 г. едва няколко месеца след раздялата му с Ким Кардашиян. Още преди средата на февруари 2022 г. двамата вече не са заедно, макар че междувременно се появяват като двойка на редица светски събития.
Автобиографията на Джулия Фокс Down the Drain ще е на пазара от 10 октомври.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бащата на скандална участничка от "Игри на волята" взе акъла на Билалов

Поредният любопитен епизод на “Стани богат” прикова вниманието на зрителите, а причината този път се оказа бащата на една от най-скандалните до момента участнички в екстремното шоу “Игри на волята”, чийто нов сезон върви в момента. В случая освен участниците, внимание провокира и един от жокерите в публиката. Става дума […]

Subscribe US Now