Божана Кацарова проплака: Останах без коса в “Сървайвър”! СНИМКА

“Сървайвър” се оказа тежко изпитание за женската суета. Кулинарката Божана Кацарова нададе вой, след като буйната й грива започна да капе месец след стъпването й в приключенското риалити. Оказа се обаче, че участничката сама се е докарала до това дередже.

“Измих косата си със сажди и тя половината окапа! Вързах я, но сега ме е страх да я пусна, защото не знам какво е останало от нея”, оплака се победителката от “Мастършеф”, която държи да изглежда добре дори в екстремни условия.
Срив! Божана Кацарова претърпя голяма раздяла преди “Сървайвър”
Преди дни тя показа пред камерите и ноктите на ръцете си, които са изпочупени до дъно от тежките игри и изпитания, в които тя се раздава, без да жали сили.

В риалитито както Божана, така и останалите участници с мъка поддържат личната си хигиена. Претендентите за титлата “Последният оцелял” са принудени да мият зъбите си с пепелта от огъня и да перат дрехите си в Карибско море. Жените от племената “Известни” и “Войни” обаче не се предават пред трудностите и всяка сутрин се привеждат в приличен вид, като се оглеждат в лъскавото дъно на празните тенджери.
Какви ги върши Божата Кацарова в “Сървайвър”?! Заляха я с невиждан хейт СНИМКИ
Някои от тях, като фолкпевицата Татяна, предварително са се подготвили с плътен микроблейдинг, който няма шанс да избелее под жестокото слънце на Доминикана./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Емили Ратайковски и прозрачната ѝ рокля

Емили Ратайковски може и да не присъства на церемонията по връчването на Оскарите, но пък не пропусна партито на Vanity Fair, което по традиция се провежда след нея. Именно там повечето звезди се отпускат и избират тоалети, които са, меко казано, предизвикателни. И, разбира се, роклята на Ратайковски бе сред тези, […]