Малина се развихри напук на К-19 и зашемети всички с… ВИДЕО

Поп фолк дивата Малина може и да прехвърля вече 54 години, но ако я видите как изглежда, надали ще й дадете годините. Наскоро изпълнителката, която вече е и баба, показа, че още я бива.

От профила й в социалните мрежи става ясно какъв луд купон е спретнала на свое скорошно участие в Пловдив. И разбира се – че явно нито тя, нито присъстващите в нощния клуб се притесняват от новия щам на коронавируса и огромния брой новозаразени с него.
Малина показа внучката и сподели нещо емоционално СНИМКА

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Malina (@malina.official)

Горещо! Ето как се къпе Малина ВИДЕО 18+
Видимо е, че Малина изглежда перфектно с новите си силиконови гърди и стегната от козметични процедури и тренировки фигура. По време на участието си тя сменя няколко рокли и през цялото време танцува вихрено пред оркестъра на заведението за радост на клиентите.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Malina (@malina.official)

Бюстът на Малина даде фира СНИМКА 18+
Както вече споменахме – освен всичко друго, Малина е и баба на 4-годишно момиченце, което носи нейното име. И като я гледате как изглежда, едва ли бихте си го помислили, ако не знаехте./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Топ готвач видя Ицо Хазарта и си призна, че е... СНИМКА

Ицо Хазарта наскоро прикова вниманието, но този път не заради реплики от парламентарната трибуна в Народното събрание, от която напоследък е доста деен, а от доста изненадващо място. Рапърът, който стана и депутат, похапна вкусно в столичен ресторант, но по-интересното е кой му сготви там. Оказа се, че шеф готвачът Бисер […]

Subscribe US Now