Памела Андерсън показа порасналите си синове

От известно време насам Памела Андерсън е в нов етап от живота си, както самата тя казва. Загърбила предишния си образ на секссимвол, прегърнала естествения си външен вид и живота в провинцията и фокусирана върху проекти, които чувства близки до личните си ценности.
И въпреки че вече не може да видим актрисата с грим, това изобщо не означава, че присъствието ѝ на червен килим е по-малко забележително. Последно тя се появи на събитието на Pandora Lab Grown Diamonds, част от Седмицата на модата в Ню Йорк. И както подобава, бе придружена от специална компания.
Това бяха двамата ѝ синове – 25-годишният Дилън Лий и 27-годишният Брандън Лий, които ражда докато е женена за Томи Лий. Двете момчета очевидно бяха решили да съчетаят тоалетите си с този на майка си и носеха бели ризи и светлосини дънки, които са в тон с изцяло бялата визия на Памела.
Синовете ѝ всъщност не я придружават на официално събитие за първи път. През януари те подкрепиха актрисата на премиерата на документалния филм Pamela, a Love Story. Едното от момчетата ѝ, Брандън, е и копродуцент на продукцията на Netflix.
“Никога не съм срещал толкова смела жена като майка ми”, споделя той тогава пред Access Hollywood. И допълва, че тя е защитавала него и брат му през целия им живот.
Подобно на майка си Памела Андерсън, Брандън Лий е и модел и се занимава с актьорство. Можем да го видим във филмите Sierra Burgess Is a Loser и “Космическа битка”, където си партнира с Брус Уилис.
По-малкият му брат Дилън също е модел, дефилирал за Yves Saint Laurent, Acne Studios, Hugo Boss и True Religion. Актьорското майсторство обаче не го влече, а вместо това се занимава с музика, научаваме от Pop Sugar.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

5 нови песни от седмицата

Тази седмица музикалната ни селекция започва с Cardi B, която се завръща, за да завърши лятото с най-новия си сингъл “Bongos” с участието на Megan Thee Stallion. “Bongos” е придружен от оживено, цветно видео, режисирано от Тану Муйно. Действието във видеото се развива в собствения облян в слънце оазис на […]

Subscribe US Now