Крайното решение на H&M

Всички сме хора и грешим. Понякога на човек му хрумва идея, които смята за добра, но пък в последствие може и да окаже, че е сгафил.
В подобна ситуация попадна модната марка H&M, която наскоро пусна колекция с чанти, ризи и суичъри с лика на Джъстин Бийбър, както и с надпис на текст от негова песен. Реакцията на певеца не закъсня, а и беше доста остра.
Той призова феновете си да не купуват тези стоки на H&M, тъй като са направени без неговото разрешение и одобрение. В Instagram стори от 19 декември той разкритикува марката и сподели с последователите си, че изобщо не е доволен от решението ѝ да пусне стоки с неговия образ и по този начин да печели от имиджа му.
Джъстин Бийбър каза още, че на мястото на феновете си не би купил никой от продуктите на H&M, направени без одобрението му. Освен това той дори нарече стоката “боклук”.
След острата реакция на певеца от марката не се забавиха с вземането на решение как да се справят с драматичната ситуация. “H&M е следвала правилните процедури за одобрение”, се казва в нейно изявление.
Това обаче далеч не означава, че Джъстин Бийбър стоките ще продължават да се продават, а дори напротив. Взето е решението те да се изтеглят от пазара “от уважение към сътрудничеството и Джъстин Бийбър”, пише E! News.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ани Хоанг взриви всички със СНИМКИ 18, на които си мачка гърдите

Певицата Ани Хоанг определено знае как да провокира мъжкото внимание и винаги го прави по скандален начин. Наш репортер попадна на няколко горещи кадри на половинката на режисьора Люси Иларионов, на които си мачка гърдите.  Изпълнителката с дръпнатите очи без свян се гали и пипа, което със сигурност действа възбуждащо […]

Subscribe US Now