Всичко най-любопитно за децата на Амал и Джордж Клуни

Амал и Джордж Клуни са от популярните двойки, които предпочитат да не издават много за семейния си живот. Освен това държат и да пазят близнаците си Ела и Александър далеч от общественото внимание.
Въпреки това все пак са споделяли интересни факти и истории за децата си, които са вече на шест години. Ето всичко по-любопитно, което знаем за тях.
Раждане
Ела и Александър са родени на 6 юни 2017 г. в болница “Св. Мери” в Лондон – същото място, където и Кейт Мидълтън е родила и трите си деца.
Близнаците се появяват на бял свят един месец преди термина на майка си, като първи проплаква Александър, а почти две минути след него – сестра му Ела.
За Амал и Джордж Клуни това са първи рожби. Той става баща на 56 години, а тя – на 39.
Първи години
Ела и Александър може и да са само на шест, но вече говорят и италиански, тъй като прекарват голяма част от първите си години в страната. Добре известен факт за родителите им е, че обожават имота си край езерото Комо, въпреки че притежават няколко жилища и в Лос Анджелис, Мексико, Лондон и Франция.
Нито Амал, нито Джордж Клуни обаче могат да се похвалят, че говорят италиански. Актьорът е родом от Кентъки, САЩ, а съпругата му е родена в Бейрут, Ливан. Отгледана е обаче и е завършила бакалавърското си образование в Англия, пише Hello.
Колкото си приличат, толкова и се различават
Наскоро в интервю за Good Morning America Джордж Клуни споделя, че и за самия него е изненадващо да наблюдава как растат близнаците му.
“Когато имате близнаци и ги отглеждате едновременно, по един и същи начин, и виждате, че те са напълно различни човешки същества, осъзнавате колко малко пръст имате в това какви израстват.”
Актьорът допълва, че както Ела, така и Александър имат свое собствено мнение и е “невероятно” да вижда колко различни са те като характер.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Има ли скрит смисъл в снимката, която кралица Мери сподели

Днес, 5 февруари, датската кралица Мери става на 52 години. Това е първият рожден ден на съпругата на крал Фредерик, откакто той се възкачи на престола на Дания на 14 януари след изненадващата абдикация на майка му кралица Маргрете. По повод празника си Мери лично избра снимката, с която да […]

Subscribe US Now