Изненада! Енджи Касабие проговори пред БЛИЦ за раздялата с Рабих Ел Зейн СНИМКА

Енджи Касабие се е разделила с мъжа си Рабих Ел Зейн. За това говорят последните им публикации в социалните мрежи, както и редица коментари на последователи на звездната двойка.

“Защо се снимате поотделно? Разделени ли сте?”, гласи един от коментари под един от последните постове на световноизвестната диетоложка. Но отговор от нея не е последвал. Причина за слуховете стана и факта, че наскоро мъжът на Енджи Касабие отпразнува сам рождения си ден, далеч от семейството си – от жена си и от 3-годишния им син Раян.
Ето го порасналия син на Енджи Касабие СНИМКИ
Двамата последно бяха засечени заедно на Коледа и Нова година, когато посетиха луксозен хотел в Пловдив. И оттогава до сега общите им публикации във виртуалното пространство рязко са секнали.

Свързахме се с Енджи Касабие, за да я попитаме директно какво се случва в личния й живот, и това, което тя ни сподели, със сигурност ще изненада мнозина.
Голяма драма! Енджи Касабие е съкрушена, мъжът й я…
“Работни ангажименти ни разделиха. Аз съм в Бейрут, а той е в София, но не сме разделени като двойка. Връщам се в София в началото на другия месец. Не сме се разделяли никога, нищо, че ако се вярва на писанията, това се е случвало поне 3 пъти досега”, сподели пред БЛИЦ тя и не пропусна да се пошегува със ситуацията./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Смята ли се Алек Болдуин за виновен за убийството на Халина Хътчинс

Според последните новини около филма Rust, на снимачната площадка на който загина кинематографът Халина Хътчинс, снимките ще бъдат подновени през пролетта и то с участието на актьора Алек Болдуин. Освен това се знае, че съпругът на Халина Хътчинс, Матю Хътчинс, ще бъде изпълнителен продуцент. За да бъде осигурена пълната безопасност […]