Гаджето на Карамански го превърна в глупак със серия от гафове

Иво Карамански-младжи изпадна в серия от неловки ситуации заради жената до себе си. Синът на Иво Карамански живее в последните няколко години с инфлуенсърката Антоанет Пепе, която прави гаф след гаф, освен това има доста скандална биография.

Карамански-младжи обаче, е напълно сляп и глух за критиките към любимата си и наляво надясно тръби, че я обожава. Тя е с 8 години по-голяма от него, но това явно много му харесва.
Гаджето на Карамански му отряза мераците за бебе, защото…

Наскоро Пепе се появи на обществено място с прозрачна блуза, под която ясно се виждаха зърната на гърдите й. В такъв вид, който й да е мъжът до нея, би изглеждал като глупак, пише “Флагман”.
Гаджето на Карамански го закъса яко със здравето, той показа… СНИМКА
Пепе има и 3 малки деца от предишни връзки, които Иво често се налага да гледа.

Синът на Иво Карамански бе трогнат особено много от факта, че Пепе го хареса дори и без едната му китка на ръката, която загуби при катастрофа в чужбина преди няколко години. Но едва ли го е харесала само за това, при условие че е милионерски наследник, пише още медията./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато всички гледат колко секси е съпругата на Лео Меси

Любовта между Антонела Рокузо и Лео Меси изглежда неразрушима, като двамата са преминали през какво ли не, за да запазят отношенията си. По принцип Антонела не попада в полезрението на медиите толкова често, колкото половинката на Кристиано Роналдо – Джорджина Родригес, например. Но въпреки това успява винаги да привлече погледите на […]

Subscribe US Now