7 години по-късно – Зендая доказа, че още го може

След успеха на “Еуфория” кариерата на Зендая отиде на едно ново ниво и днес индустрията (а и публиката) я приема по много по-различен и сериозен начин.
Затова и вероятно през последните години сякаш забравихме, че тя е не само талантлива актриса, но и музикант. Но ето че през уикенда ни го напомни по време на музикалния фестивал Coachella.
Според Rolling Stone, тя е излязла на сцената по време на изпълнението на Labrinth, за да изпее пред екзалтираната публика две песни – “I’m Tired” и “All for Us”. Оказва се, че подобно нещо Зендая не е правила от седем години насам.
За последно актрисата пя на живо на концерт през 2015 г. – две години след като пусна първия си и до момента единствен албум. Преди година в Twitter Зендая написа, че отдръпването й от музиката е заради доста причини, но любовта ѝ към нея не е изчезнала.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето коя голяма певица ще вземе мястото на Галена в "Гласът на България" СНИМКИ

Голяма част от досегашните ментори в “Гласът на България” не желаят да продължат да работят във формата, а продуцентите на музикалното шоу се видяха в истинско чудо да намерят достойни заместници на Любо Киров и Галена.  Иван Лечев е единственият, който не пуска стола си в шоуто. Той няма особено […]

Subscribe US Now