Колко влюбени са Хали Бери и Ван Хънт

Хали Бери е минавала под венчилото цели три пъти. През 1993 г. тя казва “да” на Дейвид Джъстис, но четири години по-късно се разделя с него. От 2001 г. до 2005 г. актрисата е женена за Ерик Бенет, а от 2013 г. до 2016 г. – за Оливие Мартинес. От миналите си бракове Хали Бери има две деца – дъщеря на 15 г. и син на 9 г., които в момента отглежда заедно с партньора си Ван Хънт.
Двамата са заедно вече почти три години, през които изглежда, че отношенията им вървят по мед и масло. Самата Хали Бери признава, че сегашната ѝ връзка определено е по-различна от предишните ѝ.
“Когато си обичана и подкрепяна като жена, всичко се променя. Денят изглежда по-светъл, всичко изглежда по-добре. Възможностите ви изглеждат неограничени… това се случва”, споделя тя в интервю през 2021 г.
Още в началото на връзката на Хали Бери и Ван Хънт източник на Us Weekly издава, че актрисата изцяло вярва, че той е за нея и си представя да заживеят заедно.
През януари 2022 г. дори се заговори, че двойката си е казала “да”, след като се появи снимка, на която се вижда как се целува в параклис. “Ами… официално е”, написа тогава Хали Бери към кадъра, като по-късно уточни, че с Ван Хънт не са законно женени, а просто синът ѝ е решил да им организира символична церемония.
“Това беше много истински момент за всички нас. Плаках, Ван се бореше със сълзите си”, споделя актрисата. Тя и половинката ѝ сега оглавяват едно голямо, смесено семейство. Хали Бери има две деца от двама от бившите си съпрузи, а Ван Хънт има един син, също от предишна връзка.
Очевидно двойката се справя повече от добре с всички задължения и грижи, които има. Всъщност, Хали Бери и Ван Хънт са една от малкото холивудски двойки, около които не съществуват драми. “Те споделят толкова много топлина един с друг, но не и токсичност. Те са сродни души”, издава още източникът на Us Weekly.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето я бъдещата булка Вики от "Един за друг" на моминското си парти СНИМКИ

Вики от “Един за друг” вече е на сватбена вълна и скоро ще се врече във вярност на любимия си Георги. Преди това обаче, както повелява традицията, красавицата отпразнува шумно и запомнящо се своето моминско парти. Виктория, която е сестра на фолкпевицата Десита, но не парадира изобщо с това, качи […]

Subscribe US Now