Години физическо насилие – новите разкрития на Анджелина Джоли

Бракоразводното дело на Брад Пит и Анджелина Джоли определено е претендент да се превърне не само в най-дългото, но и в най-многопластовото. Двамата от години водят съдебни битки както заради финансови интереси, така и заради попечителството над децата си. А между тях периодично се появяват и обвиненията във физическо насилие от страна на актьора.
За изходна точка се смяташе инцидента в частен самолет през 2016 г, когато звездата от “Троя” си е позволил да приложи сила, да удари и оскубе своята съпруга, както и да й удря главата в стената. Според докладите на ФБР и показанията на Анджелина Джоли, той е ударил и едно от децата им, най-вероятно Мадокс.
А според нови разкрития по време на делото за Шато Миравал, физическият тормоз от страна на Брад Пит е започнал не с тази неприятна случка, а още преди нея. В приложените нови правни документи е описано, че актьорът е с “история на физическо насилие над Джоли”. Актрисата обаче предпочита на този етап да не навлиза в допълнителни подробности и не посочва в какво се е изразявало насилието, както и колко време е продължило.
До този момент Анджелина така и не е повдигала обвинения срещу Пит във връзка със случилото се през 2016 г. Според документите по делото причината е, че е вярвала, че “най-добрият курс е Пит да поеме отговорност и да помогне на семейството да се възстанови от посттравматичния стрес, който е причинил”. Именно затова и актьорът никога не е бил арестуван, а адвокатите му твърдят, че е “поел отговорност за това, което е направил, но не и за неща, които не е направил”.
А междувременно в съдебната зала станаха ясни и нови факти по спора между съпрузите за тяхното семейно Шато Миравал. През октомври 2021 г. Джоли продаде своята половина от винарната на фирма на руския олигарх Юрий Шефлер. Малко преди това Пит се опитал да я принуди да подпише споразумение, че ще си мълчи за инцидента в частния им самолет, пише CNN.
Оказва се, че Анджелина Джоли му е предложила да купи нейната половина от винарната, но той е отказал, а след това е решил да я съди за това, че тя е решила да го продаде на друг.
Друг изненадващ ход на Брад Пит беше и че наскоро се отказа от категоричното си желание за споделеното попечителство над децата им и сега е склонен да го даде изцяло на актрисата, само и само съдебната им драма най-сетне да приключи.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Рафаел Надал се отказа и от Rolex Monte-Carlo Masters - какво следва оттук нататък

Рафаел Надал безспорно вече е записал името си в историята на тениса, но феновете на колоритния испанец очакват той да продължи да играе поне още известно време. Е, последната година не е никак лека за Надал, защото заради контузия той почти не е играл. Направи опит за завръщане в началото […]

Subscribe US Now