Когато принцеса Шарлийн засенчи съпруга си

Принцеса Шарлийн е обвързана с редица каузи както в Монако, така и в родната си Южна Африка. Затова и най-често я виждаме на събития, свързани с тях, освен ако не придружава съпруга си на официални ангажименти.
През отминалия уикенд обаче принц Алберт беше в ролята на придружител на съпругата си на благотворителната гала вечер на фондацията “Принцеса Шарлийн на Монако” и децата от спортния клуб в Куршевел.
Събитието се състоя на 24 февруари в Куршевел, Франция, а на поканата на принцеса Шарлийн се отзовааха повече от 200 гости, сред които принц Александър от Лихтенщайн и съпругата му принцеса Астрид, съобщава официалният профил на княжеското семейство в Instagram.
Разбира се, всички погледи бяха привлечени от 46-годишната Шарлийн, която беше облечена в елегантен костюм от черен туид с блестяща нишка от панталон и късо сако. Късата й коса, с чийто цвят принцесата експериментира в последните месеци, беше пригладена на една страна.
Безупречният стил на Шарлийн обаче не винаги е бил такъв. В интервю за Vogue от 2011 г. тя признава, че в началото на живота си в Монако и първите светски събития се е чувствала като “риба на сухо”. Буквално, защото преди да стане принцеса на Монако, Шарлийн е олимпийска шампионка по плуване.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

19 години след началото на "Как се запознах с майка ви" - какво се случва с актьорите от сериала днес

Когато става въпрос за “Как се запознах с майка ви”, една дума несъмнено изплува в съзнанието ни и това е “легендарно”. От септември 2005 г. до март 2014 г. любимият ситком на CBS водеше зрителите в MacLaren’s Pub на по питите и помогна за изстрелването на кариерите на Джош Раднър, Коби Смълдърс, […]

Subscribe US Now