Реджеп от “Хелс китчън” е спипан в нелегална търговия

Звездата на “Хелс Китчън” Реджеп Бадев се замеси в много грозен скандал, в който се намеси и областна дирекция по безопасност на храните.  

Случай на нелегална търговия с хранителни продукти в гараж в Пловдив е констатиран от Областната дирекция по безопасност на храните. От този гараж е зареждал с хранителни продукти своя бус-мобилна кухня победителят в риалити шоуто Hell’s Kitchen България (2020 г.) Реджеп Бадев. 

“Сигналът, който ни бе препратен от Общинския инспекторат, е от “БГ Домоуправител”. В него се казва, че в гараж се извършват дейности като складиране и обработка на хранителни продукти”, казва д-р Диана Спасова, отдел “Контрол на храните” в ОДБХ – Пловдив пред plovdiv24.bg.
“В процес на изясняване на въпроса ви сме, тъй като това изисква и допълнитела справка и най-вероятно информация и от други Областни дирекции по безопасност на храните, както и от служителите на МВР”, заяви тя по повод слуховете, че Реджеп е зареждал храната си от въпросния гараж./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво стана с Вики и Жоро от "Един за друг"?! Ще си имат ли бебе в крайна сметка СНИМКА

Любимците на цяла България Георги и Виктория от “Един за друг” прекратиха участието си в шоуто, след като се появиха съмнения за евентуална бременност. Двамата се зарадваха на новината, но в същото време съжалиха, че трябва да прекратят играта си.  Преди месец влюбената двойка вдигна пищна сватба, но така и […]

Subscribe US Now