Какво стана с Вики и Жоро от “Един за друг”?! Ще си имат ли бебе в крайна сметка СНИМКА

Любимците на цяла България Георги и Виктория от “Един за друг” прекратиха участието си в шоуто, след като се появиха съмнения за евентуална бременност. Двамата се зарадваха на новината, но в същото време съжалиха, че трябва да прекратят играта си. 

Преди месец влюбената двойка вдигна пищна сватба, но така и не казаха нищо за бременността след края на шоуто. И голяма част от феновете заподозряха, че е било фалшива новина. Истината научаваме от първо лице. 

Едва сега Вики и Жоро се осмелиха да обявят, че наистина ще си имат бебе. И дори показаха снимка, на която се вижда вече оформеното коремче на красивата Вики, която е сестра на фолк певицата Десита. Тя не издържа и написа под снимката: “Ще ставам леля”. А изглежда е в прекрасни отношения с мъжа на сестра си, който изсипа стотици комплименти за “най-прекрасната балдъза”. 
Бебето на риалити героите е заченато именно в шоуто. Все още не знаят пола на бебето, тъй като наблюдаващият лекар е казал само на един техен човек и тепърва ще предстои парти, на което да се разкрие момче или момиче ще бъде първото им дете./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Скандална звезда от "Биг Брадър" се самоуби

Шокираща новина съобщиха първите участниците на култовото шоу “Биг Брадър”. Един от тях е посегнал на живота си и остави почернено семейството си.  В социалните мрежи валят съболезнователни слова и никой не може да приеме факта, че техния приятел не е между живите вече.  Звездата от първия сезон на “Би […]

Subscribe US Now