Софи Маринова се изложи, мрежата я попиля СНИМКА

Софи Маринова се похвали в социалните мрежи със своята коледна украса, но вместо да получи одобрение и възхищение, тя предизвика смях и недоволство сред потребителите.

Коледното й дърво не успя да предизвика впечатление и феновете й го определят като най-невзрачната елха, показана от българските знаменитости.
В сравнение с колежките си, певицата не успя да се пребори с огромните и впечатляващи коледни дръвчета, които те показаха в социалните медии. Докато тези елхи се отличаваха с прецизност и вкус, украсата на Софи Маринова беше проста и неизразителна. Хората изказват мнението си, че пък украшението на певицата се изгубва в сравнение с другите, и не отразява празничния дух, който европейските коледни традиции предлагат.
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Софи Маринова (@sofi_marinova_official)

Въпреки негативните коментари, Софи Маринова не се показва засегната и продължава да споделя снимки в социалните мрежи, показвайки как се подготвя за коледните си празници. Вместо да се фокусира върху критиките, тя изглежда се наслаждава на своето дърво и се радва на украсата, която е избрала. Това може да бъде възможност за феновете й да разберат, че всеки има свое послание и претенции по отношение на коледната украса и че няма едно “правилно” решение.
Изложенията за коледната украса са важна част от празничния сезон и предлагат нови идеи и вдъхновение за домовете ни. Въпреки че Софи Маринова може да не е успяла да впечатли всички с украсата си, тя вече е поставила фокус върху тазгодишните коледни празници. Всеки от нас има възможността да се ползва с простотата на традиционните коледни елементи или да провокира с уникални и екстравагантни идеи. Празниците ни позволяват да бъдем творчески и да подчертаем личността си./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво иска Хари за Меган и децата си

Принц Хари продължава поредната си съдебна битка, този път, за да успее да върне държавната охрана за себе си и семейството си, когато са на английска земя. Те бяха лишени от тази привилегия сред като напуснаха кралския двор. В съдебната зала бе прочетено изказване, написано от принц Хари, който този […]

Subscribe US Now