Калин Сърменов плаши с бой младия си колега Филип Буков! Скандалът е огромен СКРИЙНШОТ

Скандалът между  Калин Сърменов и младия актьор Филип Буков ескалира в последните дни. Шефът на Сатирата плаши с бой колегата си, а в социалните мрежи хората се разделиха на враждуващи лагери – в подкрепа на единия, или в подкрепа на другия. 

Сърменов си позволи да оплюе звездата от сериалите “Откраднат живот” и “Татковци”, но не бе готов на ответния удар на Буков и огромната хейтърска вълна, която го заля в подкрепа на мачото. 
Калин Сърменов открито заяви, че Филип Буков и Стефани Ивайло са бездарни актьори. По-късно двамата актьори си размениха остри реплики в социалните мрежи, а последните думи на Сърменов накараха дори негови привърженици да се почувстват засрамени. 

“Пък си позволява и да говори. Здрава тояга трябва”, пише Сърменов след нападките на Буков.  “Да плашиш боксьор с бой, е като да плашиш проститутка със секс! Много ще се радвам да се засечем и да видя на живо дали е така смел господинът”, отвърна му звездата от “Татковци”, който е сочен за новия сексимвол в българското кино. 
“След злобата, простотията и арогантното поведение, историята показва, че идва ред на заплахите -крещяща форма на отчаяние и безсилие….много жалко”, гласи един от коментарите в мрежата по повод най-новия светски скандал между известни актьори./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Марта от "Ергенът" се съблече на Малдивите! Хванала си е гадже и с него обикаля света СНИМКИ 18+

Красивата Марта Желязкова от култовото риалити “Ергенът” май е открила любовта след приключване на формата. Поне за това говорят романтичните й снимки от Малдивите.  Риалити звездата наводни социалните мрежи със свои провокативни снимки от райското кътче на земята, но не показа с кого е там. А това провокира множество въпроси […]

Subscribe US Now