Илон Мъск отвръща на удара

Напоследък Илон Мъск държи всички под напрежение. След като дълго време не беше публикувал нищо в Twitter, едва преди дни се завърна с нов пост. Заигравките му със социалната мрежа обаче изглежда, че скоро едва ли ще спрат.
След отказа на милиардера от сделката за закупуването ѝ и последвалото обявяване на плановете ѝ да го съди, той нямаше как да си замълчи. Мъск отвърна на удара с нова публикация, съвсем в негов стил.
Той постна в Twitter мийм (meme) с четири смеещи се изображения на себе си, съответно за всяко едно от изреченията: “Казаха, че не мога да купя Twitter”, “После те не искаха да разкрият информация”, “Сега искат да ме накарат да купя Twitter в съда”, “Сега трябва да разкрият информацията в съда”.
Личи си, че Мъск изобщо не приема цялата ситуация насериозно и сега дори се подиграва с платформата.
Припомняме, че миналата седмица той прекрати сделката за купуването ѝ (в размер на цели 44 милиарда долара), защото “е била в нарушение на множество разпоредби”.
Twitter пък веднага решиха, че искат да съдят Илон Мъск, за да се осъществи сделката и да го накарат в крайна сметка да ги купи.
Милиардерът обаче явно няма намерение да се поддава. Като основна причина за оттеглянето му от плановете за придобиване на социалната мрежа, той посочва отказа ѝ да разкрие достатъчно информация за броя потребители с фалшиви профили, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Плеймейтка роди преждевременно от монтьор, бебето е в кувьоз СНИМКА

Скандална плеймейтка е родила тези дни момченце и го е кръстила Мариян на баща му. Противно на всички очаквания, таткото е най-обикновено момче, монтьор по професия. Бебето е родено преждевременно и в момента е поставено в кувьоз в болница.           View this post on Instagram     […]