Ето как е изглеждала Веселина от “Игри на волята” преди 12 години и без силикон ВИДЕО

Естетичните корекции по тялото и по лицето на Веселина се превърнаха в една от най-често дискутираните теми в коментарите в социалните мрежи за новите участници в “Игри на волята”.

42-годишната художничка, която е и най-възрастният участник в риалити формата, не спира да ръси бисери и култови фрази, които няма начин да не провокират вниманието и на арената, и извън нея.
Тъпа ли? Зори от “Игри на волята” си го върна на Веси за обидите
“Вероятно бих била концентрирана само ако копая гроб”, заяви наскоро тунингованата блондинка и хвърли в ступор всички около себе си.
Тези дни тя показа как точно е изглеждала преди 12 години и за пореден път даде да се разбере, че съвсем не страда от промените във външния си вид за тези изминали години, въпреки че те предизвикват коментари.

От кадъра става ясно, че Веселина е обичала русия цвят на косата и тена и когато е била на 30, а по целия й гръбначен стълб се извива огромен татус на змийска кожа, тъй като змията е неин идол.
Яко “захапаха” Веселина от “Игри на волята”, а тя… СНИМКА
“Хард мадама”, така тя определя самата себе си от екрана. “Аз оживявам винаги, вие не знаете какъв изрод стои сред вас”, пък бяха първите ѝ думи при влизането в имението при Непобедимите, които тогава бяха доста шокирани от външния й вид.
“Доживейте моите години и останете влюбени в живота и в себе си и тогава коментирайте”, е краткият коментар на Веси към хейтърите. Тя е категорична, че се чувства на 19 (не на 42) и прави шпагат точно като девойка на тази възраст./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Бруно Марс в 21 факта

Днес, 8 октомври, рожден ден празнува американският певец, автор на песни, хореограф и продуцент, Бруно Марс. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now