Признанието на Григор Димитров, че не е пил алкохол

Григор Димитров не допусна изненада на старта на Wimbledon и успя да се наложи категорично с 3-0 сета над сърбина Душан Лайович.
След мача по традиция последва интервю на корта, в което най-добрият български тенисист отговори на някои въпроси относно победата.
Най-интересната част обаче не бе свързана с тениса. На Григор му бе направен комплимент, че остарява като хубавото вино и с години става все по-добър.
“Никога не съм опитвал алкохол и не мога да знам, но щом казваш ще ти се доверя”, бе отговорът на Григор Димитров, който предизвика смях по трибуните.
Все пак тенисистът каза, че напоследък често се повдига въпросът за новите висини в кариерата му, макар вече да е на 33 години. Според него, човек никога не знае кога ще може да ожъне успеха на цялата тежка работа, която е правил през годините.
“Благодарен съм за това къде се намирам в момента. Наслаждавам се на всеки един мач.” Григор Димитров заяви, че се радва както на победите, така и на загубите и призна, че в момента от загубите го боли повече, отколкото преди 10 години.
Следващият мач на Димитров на Wimbledon ще бъде в сряда, 3 юли, когато българинът ще се изправи срещу китаеца Джунченг Шанг, който е под номер 91 в схемата на ATP. На пръв поглед мачът не би трябвало да е труден за най-добрия ни тенисист, но Шанг е смятан за един от най-обещаващите таланти в Китай.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Пореден сблъсък между Меган Маркъл и крал Чарлз

В началото на тази година Меган Маркъл подаде документи за регистрация на марката за лайфстайл American Riviera Orchard. Първият й продукт се оказа мармалад, който макар и шумно рекламиран, така и не се появи за свободна продажба на сайта й. Сега запознати твърдят, че съпругата на принц Хари готви и […]

Subscribe US Now