Пак закопчаха Алекс Богданска, но този път тя показа… СНИМКИ

Пак сложиха скоба на колата на Алекс Богданска и това да бъде закопчана от “паяците” вече се превърна в неотменна част от ежедневието на моделката.

В поредица от свежи сторита инфлуенсърката превърна неприятната ситуация в повод за усмивки – каквито се вижда, че й дават и момчетата, които й свалят скобите. Те вече са популярни в социалните мрежи благодарение на клипчетата на Богданска, която вече има и тренд с “хаштагимамскоба”, и дори редица последователи.
Край с Петканов! Алекс Богданска показа новия си СНИМКА

Алекс Богданска гази закона, глобиха я за… СНИМКА
И докато се чуди какво да измисли, за да се отърве завинаги от този проблем с постоянното слагане на скоби, моделката реши, че единствения начин това да не се случва е, ако се сдобие с Тесла, тъй като електрическите коли могат да паркират безплатно в зони.

Е, вече знаем новата цел на Алекс Богданска и като нищо скоро да я видим как се хвали с новата си придобивка./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Изолираното щастие на Хилари Суонк

Хилари Суонк е от актрисите, които рядко попадат в светските новини. Просто защото извън киното тя води уединен живот с най-любимите й неща – природата, животните, семейството. Наскоро разбрахме, че носителката на Оскар ще стане майка за първи път. А сега показва и дома си. Направи го пред авторитетното архитектурно […]