Лидия взриви мрежата с тези СНИМКИ, намекна за раздяла с Наско Колев

Любовната сага между Лидия и Наско Колев май вече е в историята, ако съдим по последните кадри, които фолкпевицата качи в социалните мрежи. На тях блондинката пръска такъв луд сексапил, какъвто избягваше да демонстрира, докато беше с рапъра.

На кадрите Лидия се е разкрачила в буквалния смисъл на думата, демонстрирайки топ пластичност и съвършена фигура, която със сигурност е предизвикала сърцебиене в мъжката половина от последователите й.
Обрат: Лидия и Наско Колев пак се събраха и пред всички…

“Това е за всички мъже, тоест за всички хора, които искат животът им да е по-хубав, а не да се превръщат в амеби”, пише многозначително Лидия, а дали визира някого по-конкретно с думите си, оставяме на вас да прецените.
Рапърът Атанас Колев призна за връзката с фолк звездата Лидия
Междувременно тя бе затрупана, очаквано, от стотици реакции и коментари, голяма част от които твърде нагорещени, в унисон с фотосите, които е качила. А как е реагирал Атанас Колев на кадрите, можем само да гадаем, но едва ли му се е понравило подобно поведение, пък дори и от вече бившата му изгора./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Нова бомба в семейството на Сузанита: Баща й се върна при... ВИДЕО

След като наскоро Сузанита и Орхан Мурад завориха томахавката, след като месеци наред бяха в откровено лоши отношения, не си говореха и се обиждала публично по всевъзможни начини, ето че има и още една бомба в семейството им. Докато се радва на малкото си внуче, което вече може да прегърна […]