Истината лъсна: Десита разкри най-голямата си тайна СНИМКА

От няколко дни младата поп-фолк звезда Десита се намира в Лондон на екскурзия с половинката си, който успяхме да видим само в един кадър и то в гръб.

Не знаем каква е причината всички изпълнители от лейбъла на Галин толкова много да крият личния си живот, но е факт, че почти нищо не се знае за тях.
Певицата не е в Англия за първи път и очевидно доста ѝ харесва, тъй като рядко качва толкова сторита, а сега буквално заля социалните мрежи с кадри от студен и мрачен Лондон броени седмици преди Коледа. От толкова много работни ангажименти Десита със сигурност едва е успяла да си открадне малко време, в което да се наслади на живота, пише vbox7.com.
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от DESSITA♪ (@dessitax)

Преди броени дни Десита сподели няколко по-разголени кадъра, от които разбрахме, че тренировките във фитнеса залата не са ѝ никак чужди, защото дори след лятото и в сезона на най-големите вкусотии певицата има преса, за която всички дами мечтаят. Е, в Лондон може и да е отпуснала душичката, но след завръщането ѝ веднага ще се върне към стриктния си режим на хранене и тренировки.
Покрай разходките младата звезда успя да намери време и за Q&A в личния си Instagram, което за нея е изключително рядка активност. Един от въпросите определено е любопитен за доста голяма част от нейните фенове, отговорът също. Десита е едва на 21 години, но вече мечтае за щастливо и стабилно семейство: “Мечтая да съм вечно обградена от много любов”, допълни тя.

Кариерата ѝ на поп-фолк певица от ранна възраст явно я е накарала да порасне по-бързо от останалите си връстници, на които тепърва им се живее. Жалко, че в тази среда истинските отношения са все по-голяма рядкост – славата и парите покваряват./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Как Доли Партън се сдоби със 100 милиона долара

Доли Партън е икона не само за кънтри музиката, но и човек, който служи за пример с много благотворителни дейности, за които използва популярността и богатството си. Съвсем наскоро тя беше приета в “Рокендрол залата на славата”, а сега получава ново признание. 76-годишната певица получи 100 милиона долара от Джеф […]

Subscribe US Now