Нов урок от кралица Летисия

Испанската кралица започна доста натоварено новата година. Още на 6 януари тя се включи в традиционния военен парад пред двореца, в който участва и дъщеря й принцеса Леонор. Няколко дни по-късно тя се отдаде на значима кауза.
51-годишната Летисия беше на посещение в Мадлид в APRAMP – съкращение на Асоциацията за превенция, реинтеграция и грижа за жени, принудени да проституират. Тя беше придружена от министърката на равнопоставеността Ана Редондо.
Кралицата за пореден път показа ангажираността си към определена кауза и с помощта на дрехите си. В този ден тя носеше сако от туит на дизайнера Улисес Мерида, създадено в колаборация с жени от APRAMP.
Част от активностите, които Асоциацията предлага, е именно обучението на жени, пострадали от проституция, в нови умения като моден дизайн например. Останалата част от тоалета на Летисия беше семпла – черен широк панталон и обувки-балеринки. Така сакото остана във фокус.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато София Вергара говори за убития си брат

Остават само още няколко седмици до пускането на Griselda в Netflix. Един сериал, в който създателите на “Наркос” за пореден път ще ни потопят в света на наркотиците. Но този път главното действащо лице ще бъде жена – Гриселда Бланко, а в нейната роля ще видим София Вергара. Оказва се, […]

Subscribe US Now