Когато Златан казва, че е Бог, не се шегува

Златан Ибрахимович е една от най-големите звезди във футболния свят и е познат не само с изпълненията си на терена, но и с голямата си уста. Често изказванията му са хапливи, иронични или изпълнени с голяма доза самовлюбеност. Това доказа и с поредното си интервю.
41-годишният швед обяви края на своята футболна кариера в началото на юни. А преди дни даде интервю пред британския журналист Пиърс Морган, в което прави интересни признания.
Запитан кое е по-добро – сексът или да вкараш гол, Ибрахимович без да се замисли заяви, че това е сексът. “Който мисли по друг начин, значи има проблеми със секса и трябва да потърси помощ”, допълни той.
Футболистът неведнъж е правил и гръмкото изказване, че е Бог. Пред журналиста той отново определи себе си по този начин и припомни, че не се шегува, когато казва това. Не пропусна и да подчертае, че той е много скъп и не играе за без пари – намек към селекционера на Милан, последния отбор, от който беше част.
Попитан кои са грешките, за които съжалява, Златан Ибрахимович за пореден път демонстрира самочувствието си. Той заяви, че съжалява, че не е бил част от Аресенал. Но поясни, че не никога не прави проби. Защото той е най-добрият и другите нямат значение, предава DailySports.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Този път Билалов онемя: Българска магистърка от Оксфорд счупи тъпомера!

Млада българка, завършила “История на изкуството” в Оксфорд и готвеща се за докторантура в Лондон, накара водещият на “Стани богат” Михаил Билалов да се чуди къде е попаднал заради откровената й липса на знания, включително и в областта, където се предполага, че би трябвало да е добра. Рада Георгиева разочарова много […]