Братята, обединени от смъртта на кралицата

Кралица Елизабет продължава да работи за страната и семейството си дори и след смъртта си. Няма как по друг начин да изтълкуваме факта, че след две години без контакти принц Уилям и принц Хари отново са рамо до рамо.
Братята вървяха един до друг по време на процесия, която съпровождаше ковчега на кралицата в Лондон.
Освен принцът на Уелс и херцогът на Съсекс, в емоционалното събитие участваха крал Чарлз III, сестра му принцеса Ан и съпругът й сър Тимъти Лорънс, както и синът на Ан Питър Филипс, и по-малките братя на Чарлз принц Андрю, и принц Едуард.
По време на процесията кралицата-консорт Камила беше в автомобил. Малко след това в Уестминстър Хол започна и първото бдение край ковчега на кралицата в Лондон. В него се включиха съпругите на Уилям и Хари – принцесата на Уелс Кейт Мидълтън и херцогинята на Съсекс Меган Маркъл, като и съпругата на принц Едуард Софи.
Уестминстър Хол, където е положен ковчегът на кралицата, вече е отворен за всеки неин поданик, който иска да си каже последно сбогом. Той ще остане там до понеделник сутринта, 19 септември – денят, за който е планирано погребението й в Уестминстърското абатство.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Лъсна тайна връзка на Жени Джаферович с известен българин СНИМКА

Присъствието на Жени Джаферович в “Игри на волята” определено предизвиква много коментари – веднъж заради прословутия й сексапил, веднъж заради интригите, които според мнозина вече прави. Междувременно изплуваха и любопитни подробности от миналото на пищната блондинка. Оказва се, че жената на Джаферович е имала кратка авантюра с Петьо Блъсков-син, но това […]