Знаменитости с поразителна прилика помежду си

Едва ли някога сме се срещали с човек, за когото бихме казали, че изглежда като наш близнак, но доста знаменитости всъщност си приличат, почти като еднояйчни близнаци. Между някои приликата е дори толкова поразителна, че и най-запалените им фенове могат да ги объркат. Много известни личности даже са се срещали със също толкова известните си “двойници”, като някои истории са очарователни, а други… направо неловки.
Ето 10 примера за знаменити “двойници”.
Минка Кели и Лейтън Мийстър
Двете актриси са приятелки в реалния живот. За първи път се срещат през 2003 г., когато заедно снимат реклама.
През 2011 г. пък са поканени да се явят на прослушване за психологическия трилър The Roommate. Лейтън Мийстър се възползва от възможността и дори нарича кастинга “безсмислен”, тъй като е убедена в приликата си с Минка Кели.
Даниел Радклиф и Илайджа Ууд
В интервю с Марк Марон актьорът от “Хари Потър” разказва, че често го бъркат с колегата му Илайджа Ууд, но хич не му харесва да го питат дали играе хобита от “Властелинът на пръстените”. “Ако се приближиш и ми кажеш: “Ти ли си Илайджа Ууд?”, ще кажа: “Не” и няма да ти отговоря кой съм”, споделя Даниел Радклиф.
Тогава журналистът го пита защо хората ги бъркат, а Радклиф отговаря, че с Илайджа Ууд видимо си приличат, тъй като са нисички, със сини очи и кестенява коса. “И направихме фантастични филми, които излязоха по едно и също време”, допълва актьорът от “Хари Потър”.
Принц Хари и Ед Шийрън
Интересен факт е, че когато повечето британци видят червенокос мъж, си мислят, че е Ед Шийрън. А дори не се и замислят, че може всъщност да е принц Хари.
Дори Марго Роби веднъж ги обърква на едно парти. “Когато го видях с очила, си казах: “О, Боже мой, не знаех, че Ед Шийрън е на партито!””, разказва актрисата. Оказва се, че срещу нея е стоял самият принц.
Дейзи Ридли и Кийра Найтли
Освен приликата във външния вид, друго, което обединява двете актриси, е, че са участвали в “Междузвездни войни”. Дейзи Ридли обаче признава, че се раздразва, когато я сравняват с Кийра Найтли.
“Хората винаги са казвали, че приличам на Кийра Найтли. Защо трябва да бъда като някой друг? Всъщност е наистина разочароващо”, споделя актрисата в интервю.
Крис Прат и Крис Евънс
И двамата актьори се казват Крис и са част от кинематографичната вселена на Marvel. И си приличат безумно много.
Дори толкова, че и на феновете често им се случва да ги бъркат, колкото и внимателно да са гледали филмите им.
Британи Мърфи и Лили Райнхарт
Едва ли някой може да отрече физическите прилики на двете актриси – руса коса, лице със сърцевидна форма.
Феновете не просто ги сравняват, но и измислят какви ли не конспиративни теории, най-шокиращата от които е, че Лили Райнхарт е преродената Британи Мърфи. Последната почина през 2009 г.
Дакота Фанинг и Аманда Сейфрид
Още една двойка актриси блондинки. За разлика от Британи Мърфи и Лили Райнхарт обаче, Дакота Фанинг и Аманда Сейфрид са със сини очи и доста светла кожа.
Дакота Фанинг не крие, че най-често я бъркат именно с Аманда Сейфрид и тя ѝ е като по-голяма сестра, разбираме от Marie Claire.
Лиъм Нийсън и Ралф Файнс
Двамата са приятели от години и са снимали доста филми заедно, сред които е и “Списъкът на Шиндлер”. Когато ги бъркат обаче, подхождат с чувство за хумор.
В интервю Лиъм Нийсън споделя, че покрай объркванията му с Ралф Файнс си печели нови фенове. “Дори получих комплимент за спечелването на награда “Тони” за “Хамлет”, а пък той получи комплимент за филмите “Твърде лично”.
Виктория Джъстис и Нина Добрев
Години наред феновете не спират да се впечатляват от поразителната прилика между двете актриси.
А когато те най-накрая се срещат на събитие през 2015 г., най-вероятно много от хората около тях са се почувствали като в “Матрицата”.
Зак Ефрон и Кевин Зегърс
И двамата актьори имат искрящо сини очи и челюсти с много характерна форма и е разбираемо защо ги смятат за двойници.
Кевин Зегърс е напълно съгласен с феновете, че между него и Зак Ефрон има поразителна прилика. Канадецът дори се шегува, че е време да пробва сценария за сиамските близнаци, върху който са работили двамата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Голямата промяна на Шайло Джоли-Пит

17-годишната Шайло Джоли-Пит показа нова модна прическа по време на последното си излизане. Тийнейджърката беше снимана да се разхожда из Ню Йорк с майка си Анджелина Джоли, докато носеше черен топ върху сива риза с дълги ръкави, черни панталони, червени маратонки и черни слушалки над главата и ушите си. Актрисата […]

Subscribe US Now