Целят Ивана с ножове, а Глория пищи: Пази се ВИДЕО

На смразяваща кръвта сцена с участието на певицата Ивана станахме свидетели всички, които я следваме в Инстаграм. Там тя е качила страховито видео, в което я целят с ножове. 

И въпреки че всичко това се развива пред погледа на нейната дъщеря Теодора, най-шокирана от случилото се оказа колежката й Глория. 
За рождения си ден Ивана си подари чисто нова песен и видеоклип. Снимките са направени на циркова арена и има кадри, в които виждаме как я целят с ножове, а тя е застанала под прицел. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by IVANA (@ivana_music_bulgaria)

“Една сцена, която предизвика шок във всички, които бяха на снимачния терен! Хаха, а аз бях хладнокръвна…е, почти”, пише Ивана под видеото.
“Леле , пази се”, беше светкавичната реакция на нейната колежка Глория, с която от години някои медии се опитват да я скарат. “Признах те. Аз щях да лудна”, пък й пише друга нейна колежка, а именно Есил Дюран. 
Ивана не беше изкарвала скоро нова песен и “Този цирк” е огромен подарък за нейните верни почитатели, които я обикнаха още с първата й песен “100 патрано”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Диляна Попова и Славена Вътова оцеляха като по чудо след сблъсък със...

Две от най-красивите ни българки Диляна Попова и Славена Вътова заминаха заедно на екзотична почивка на Малдивите, като този път с тях взеха и децата си.  Усмихнатите ни моделки са преживели кошмарна сцена, която като по чудо не е завършила с фатален ицидент.  За никого не е тайна, че на […]