Когато си на 82 г., но тренираш като 20-годишна

Марта Стюарт се поддържа активна и във форма. Преди броени дни 82-годишната лайфстайл гуру публикува видео в Instagram, което дава на последователите ѝ поглед върху нейната тренировка по пилатес. “По-трудно и по-ефективно, отколкото изглежда”, озаглави публикацията тя.
В секцията за коментари телевизионната личност получи много похвали за споделянето на своята фитнес рутина. “Браво, Марта – ти си голямо вдъхновение за мен и толкова много други. Бог да те благослови”, пише един от феновете, докато друг добавя: “Марта, изглеждаш страхотно и толкова силна. Отдадеността и упоритата работа са причината, поради която тя е икона!”
Миналия месец Стюарт сподели страхотно селфи с огледало в банята в своя Instagram, което повтори успеха на широко обсъжданото селфи от басейнa от юли 2020 г.
Марта Стюарт и преди е говорила пред People за това как продължава да изглежда толкова ослепително и на 82 г., като не крие, че тренира пилатес дори още по-усилено, за да се подготви за снимките си за корицата на Sports Illustrated Swimsuit през май 2023 г. “Правих пилатес три, може би четири пъти седмично и не пих никакъв алкохол в продължение на два месеца”, каза тя.
Стюарт сподели също, че е продължила да прави редовни процедури за лице и е била много внимателна какво слага в и върху тялото си. Миналата година звездният готвач се появи в поредицата Unapologetically на Yahoo Life, където говори колко е важно за нея да поддържа “здравословен начин на живот” и да остане активна на нейната възраст.
“Става дума да сте наясно с това какво се случва около и с вас и да водите здравословен живот”, обясни тя. “Затова и отивам на пилатес в 6:30 сутринта, което направих и тази сутрин. Опитвам се да ходя на пилатес толкова пъти седмично, колкото мога.”
Стюарт каза още, че “никога не мисли за пенсиониране” и отказва да позволи на възрастта си да я забавя и да я кара да се държи като “малка възрастна дама”. “Няма да започна да живея зле само защото остарявам”, каза тя пред изданието. “След като веднъж си живял добре, трябва да продължаваш да го правиш винаги.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Най-голямата подкрепа на Кейт в трудния момент

Преди седмица от кралския двор разпространиха новината, че Кейт Мидълтън е претърпяла операция в коремната област и ще бъде две седмици в болница. А заради възстановяването й са отменени всички ангажименти с нейно участие чак до Великден. Това сериозно притесни нейните почитатели, но сме сигурни, че за нея се полагат най-добрите […]

Subscribe US Now