Когато и в кралското семейство назначават с връзки

Принцеса Ан в няколко поредни години беше определяна като най-работещия член на кралското семейство. Тя заета с редица ангажименти и каузи, които изпълнява не само когато брат й крал Чарлз е възпрепятстват да го направи, но и през голяма част от останалото време.
Именно заради почти постоянните си задачи 73-годишната дъщеря на Елизабет Втора има нужда от верни хора, на които да разчита. И, както традицията от векове повеля, това обикновено са придворните дами, които й правят компания и я подкрепят.
След смъртта на кралицата принцеса Ан прие като свои две от нейните придворни дами – това са лейди Елизабет Лийминг и Сюзън Роудс. А съвсем скоро към тях ще се присъедини и по-младо попълнение.
Това е Доли Моуд – акушерка и най-добра приятелка на дъщерята на Ан Зара Тиндал. Именно Доли помага на Зара да роди сина си Лукас през 2021 г. у дома си. Доли също така е била шаферка на Зара при сватбата й с Майк Тиндал през 2011 г.
Явно да назначи приятелка на дъщеря си не е такъв проблем за принцеса Ан. В крайна сметка и останалите придворни дами по някакъв начин са свързани с кралското семейство. Според Telegraph придворните дами на Ан изпълняват и практични задачи като да я придружават по време на официалните й ангажименти.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо децата на Кейт Мидълтън не я посетиха в болницата

В началото на отминаващата седмица Кейт Мидълтън беше изписана от болницата London Clinic, където лежа близо две седмици след операция в коремната област. Самата процедура, както и престоят й там, бяха обгърнати в мистерия. Така и не стана ясно от какво точно се е оперирала принцесата на Уелс, а от […]

Subscribe US Now