Блестящата лятна трансформация на Ема Стоун

Една от най-известните блондинки в Холивуд е прибавила още и още светлина в косите си – стигайки до платинено русо. И в това няма нищо странно, тъй като лятото на “барбикор”, тенденцията, вдъхновена от филма “Барби”, продължава. Ема Стоун отлично знае това и не се колебае да трансформира визията си.
Още повече че промяната не е само в цвета, а и във формата. Косата на Ема е значително скъсена – може би до най-късата дължина, която актрисата някога е носила. И резултатът е наистина страхотен – разкошен платинен боб.
Фризьорката ѝ Мара Розак сподели снимки на актрисата в новото ѝ модно превъплъщение. Мара сподели пред Vogue, че новият асиметричен боб на Ема е комбинация от добро подстригване и отделни екстеншъни за придаване на плътност.
И дава няколко съвета за онези, които желаят да повторят тази визия: “Ако искаме боб с дължина до брадичката, трябва да имаме предвид, че в предната част е добре косата да е малко по-дълга. Индивидуалните екстеншъни пък са най-добрият начин за постигане на повече обем, тъй като са леки и се “движат” като естествена коса.”
Колкото до цвета, стилистът обяснява, че първо е използван изсветлител, тъй като косата на Ема е с червеникави оттенъци. След което е направен балеаж на линията на косата и завършек, който дава последния, най-красив и светъл тон.
В интервю за The Independent през 2010 г. Ема Стоун разказа как първоначално е решила да боядиса косата си червена. “Когато за първи път се преместих в Лос Анджелис, имах агент, който мислеше, че тъй като съм естествено руса, искам да играя само мажоретки”, каза тя. “И ме изпращаше на прослушвания само за подобни роли. Не знам дали някой непременно ме е подценявал заради факта, че съм блондинка, мисля, че просто съм имала лош агент.”
И продължава: “Така че един ден, в пристъп на желание да направя нещо различно, боядисах косата си в тъмнокафяво и седмица по-късно получих първата си роля. И си помислих: “Сякаш различният цвят на косата променя всичко.” Впоследствие преминах към червено и оттогава съм предимно с червена коса.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Фолк певицата Яница направи прощъпалник на сина си ВИДЕО

Попфолк певицата Яница направи прощъпалник на сина си Преслав. По български традицията повелява, когато детенцето проходи, да се направи питка, пътечка и масичка, пълна с различни предмети. Когато детенцето мине по пътеката, трябва да избере предмет, който описва професията му в бъдеще.           View this post […]

Subscribe US Now