Кейт Мидълтън – спокойна и щастлива след решението на крал Чарлз

След като Кейт Мидълтън обяви публично диагнозата си в края на март, спекулациите за нейното изчезване спряха. Но това не значи, че отново няма слухове, свързани със здравословното й състояние и лечението, през което преминава заради открития рак.
От кралския двор заявиха категорично, че нова информация ще получим само ако тя е наистина важна. И явно до този момент, вече повече от месец, нито принцесата на Уелс, нито нейните близки смятат, че имат какво да споделят на широката общественост. Разбира се, това е решение, което всички трябва да уважим.
А като единствен достоверен източник на информация остава принц Уилям, който възобнови официалните си ангажименти съвсем наскоро. И при срещите с хората неизменно получава въпроси, свързани със съпругата му и нейното здравословно състояние.
При последното си подобно посещение в центъра James Pаlace принцът на Уелс отново получи същия въпрос. A на него отговори кратко, на категорично – че Кейт Мидълтън се справя добре, че те като семейство се справят добре.
Принцесата на Уелс поддържа добро състояние на духа и не спира да вярва, че ще се излекува. Голяма грижа в момента обаче й е и здравето на крал Чарлз, който е доста по-възрастен от нея и също наскоро бе диагностициран с рак. Но решението му да се върне обратно към официалните си ангажименти й е дало надеждата, че и двамата ще се справят с трудностите и скоро всичко ще бъде постарому, пише OK!.
Завръщането на монарха е освободило Кейт Мидълтън и от напрежението да прекрати принудителната отпуска час по-скоро, което е усещала. И сега тя знае, че има свободата да отсъства толкова, колкото е необходимо, за да може да се възстанови както физически, така и психически. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Топ 14 на звездните милиардери на Холивуд

Холивуд е много звезден блясък, къртовски труд, но и интриги, риалитита, концерти и грандиозни проекти. Всеки намира своя начин да стане известен и да трупа слава и милиони спрямо възможностите и възгледите си. И всеки спрямо своята кариера успява да натрупа и богатството си. Ето и кои са най-заможните сред […]

Subscribe US Now