Петя Буюклиева показа СНИМКА от сватбата и обяви, че…

Певицата Петя Буюклиева отбелязва своята 41-годишнина от сватбата със съпругът си Тони и не може да скрие своето вълнение и щастие. Тя благодари на Бог и Света Богородица за това благословение и непрекъснатата любов, приятелство и обич, които те споделят през годините.

Буюклиева сподели ретро кадър от сватбата си, който е правен преди 41 години. Тя показа как са изглеждали със съпруга й на този толкова вълнуващ ден, който преобръща живота им. 
Светът на брака, в който Петя и Тони живеят, е изпълнен с множество спомени и дълбоки емоции. Те се радват на всяка измината година и на всички предизвикателства и успехи, с които са се сблъскали по време на своя път заедно.

Имащи 41 години брак, Петя и Тони са своевременно осъзнали, че хармонията във взаимоотношенията им е от първостепенно значение. Те са научили да бъдат разбиращи, търпеливи и подкрепящи един към друг, всяка минута от деня.
Празнувайки и продължавайки напред, Петя се обърна към своя съпруг и му изрази топлите си чувства.
“Скъпи приятели,бих искала с огромно вълнение да споделя с вас, че днес 30 октомври, със съпругът ми Тони празнуваме 41 години от сключването на гражданския ни брак! Благодаря на Бог и Света Богородица за това Благословение, за голямата любов, приятелство и обич, с които ни даряват през годините!!! И нека пътят ни напред продължи, скъпи мой Тони”, пише Петя към своя любим./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Това Камелия ли е или някоя хулиганка?! Певицата втрещи с визия СНИМКА

Певицата Камелия подлуди всички с последната снимка, която помести в социалните мрежи. На нея известната певица изглежда напълно различна, облечена в спортен екип с качулка на главата. Нещо, което е много необичайно за нея и несъмнено привлича вниманието на феновете. Въпреки че Камелия е променила визията си, тя успява да запази […]

Subscribe US Now