Има ли нов мъж в живота на Дуа Липа

След като през миналата година се раздели с Ануар Хадид, до момента не сме чували кой знае колко около личния живот на Дуа Липа.
Просто изпълнителката с албански корени изглежда фокусирана върху кариерата си. Но човек никога не знае кога на вратата му може да почука любовта. Според Us Weekly между Дуа Липа и нашумелия през последните две години рапър Джак Харлоу може да има нещо повече от приятелство.
Запознати източници твърдят, че двмата се харесват взаимно и са развълнувани от това да видят как ще се развият нещата между тях. За първи път са се видели на живо на събитието, организиарано от Variety – Hitmakers Brunch, по-рано през месеца.
След него двамата са продължили да държат връзка, защото са си допаднали. Но контакт между Липа и Харлоу е осъществен още преди месеци, когато рапърът е поискал разрешението ѝ да запише и пусне парчето “Dua Lipa”.
Тогава обаче разговорът е бил доста неловък. Или поне така го е почувствала Дуа Липа, пише Glamour. 
 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Секс тайните на звездите: Емануела, Ариа, Тита и др. взривиха с откровения пред БЛИЦ TV ЧАСТ 2

Преди броени дни бяха раздадени ежегодните VIP AWARDS, като със статуетки си тръгнаха най-заслужилите през цялата 2022г. Организаторката Ива Атанасова и този път успя да събере на едно място големите звезди от родния шоубизнес. Звездният ни репортер Красимир Красимиров  бе на мястото на събитието и успя ха хване голяма част […]