Секс тайните на звездите: Емануела, Ариа, Тита и др. взривиха с откровения пред БЛИЦ TV ЧАСТ 2

Преди броени дни бяха раздадени ежегодните VIP AWARDS, като със статуетки си тръгнаха най-заслужилите през цялата 2022г. Организаторката Ива Атанасова и този път успя да събере на едно място големите звезди от родния шоубизнес.

Звездният ни репортер Красимир Красимиров  бе на мястото на събитието и успя ха хване голяма част от звездите, които отново разкриха неподозирани тайни за личния си живот. 
Емануела, Тита, Гери-Никол, Ариа, Маги Джанаварова, Филип Буков, Виктор Стоянов и още много звезди говорят открито за любовта, секса, живота и удовлетворението от него. 
Разбрахме, че Тита има ново гадже, а Гери-Никол е сама и ще ходи на почивка с майка си. Всички звезди разкриха къде ще посрещнат предстоящите празници – някои от тях ще работят, други ще посветят това време за семейството си. 
Забавният видео репортаж може да гледате по-долу:

Източник: blitz.bg
Next Post

Коя страна е шампион по гледане на порно за 2022 г.

Който каквото иска да говори, но порното се е превърнало в част от ежедневието на хората. Без значение дали ни харесва, или пък не. Доказателство за това са ежегодните отчети на един от най-големите сайтове за порно – Pornhub. И тази година не изневеряват на традицията да оповестят статистика, която винаги […]