Годишнина от смъртта: Алекс Сърчаджиева разплака мрежата с тези думи за Ласкин СНИМКИ

Актрисата Александра Сърчаджиева все още не може да преживее внезапната загуба на любимия си Иван Ласкин. Навръх Богоявление (6 януари – б.а.) се навършват четири години от неговата смърт, а актрисата трогна мрежата с думите си. 

Дъщерята на Пепа Николова призна за огромна болка и празнина, която времето не лекува. Сълзи текат по бузите на актрисата, а с нея, от съчувствие, плаче и половин България. 
 

“Четири години, Иване! Много те обичам, просто нямаш представа колко много! Преди четири години, на този ден, за мен времето спря! И продължава да е спряло и продължава неистово да боли. И продължава да е смразяващо тихо. Толкова много ми липсваш, мило мое момче”, написа Сърчаджиева в социалните мрежи.
Иван Ласкин има голяма дъщеря – Люба, от брака му с актрисата Мирослава Гоговска, а от любовта му с Алекс Сърчаджиева се ражда София. На 28 декември 2018 г. е приет във Военномедицинска академия, държан е в изкуствена кома заради чернодробна недостатъчност. Иван Ласкин умира в болницата на 6 януари 2019 г., на 48 години./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Наркотици, екстрасенс, нацисти - още разкрития от принц Хари

След като Guardian първи се сдобиха с екземпляр от все още непубликуваната автобиография на принц Хари, и други медии побързаха да направят същото. Вчера научихме за скандал, завършил с физическа саморазправа между Хари и Уилям. А от днес вече и ВВС имат копие от Spare – изтеклата испанска версия на […]

Subscribe US Now