Наркотици, екстрасенс, нацисти – още разкрития от принц Хари

След като Guardian първи се сдобиха с екземпляр от все още непубликуваната автобиография на принц Хари, и други медии побързаха да направят същото. Вчера научихме за скандал, завършил с физическа саморазправа между Хари и Уилям.
А от днес вече и ВВС имат копие от Spare – изтеклата испанска версия на книгата, озаглавена En la sombra (“В сянка”), която превеждат доста скоростно. От тях научаваме някои други “шокиращи” моменти от автобиографията на по-малкия син на крал Чарлз Трети.
Хари и Уилям са молели Чарлз да не се жени за Камила
Принцовете са умолявали баща си да не се жени за настоящата си съпруга. Всеки от тях по отделно се е срещал с Камила, но няма детайли кога точно са се състояли тези срещи. Принц Хари пише, че се е притеснявал тя да не се превърне в “злата мащеха”, но в същото време твърди, че двамата с брат му са й простили “от сърце”, стига баща им да е щастлив.
Хари се е допитал до екстрасенс
Херцогът на Съсекс е потърсил помощта на жена с паранормални способности, за да осъществи връзка с майка си – покойната принцеса Даяна. “Майка ти казва, че ти живееш живота, който тя не е могла”, му е казала тя по повод преместването на Хари и съпругата му Меган Маркъл в САЩ.
Истината за нацистката униформа
През 2005 г. принц Хари предизвиква своеобразен скандал, когато за парти с маски се облича в нацистка униформа и дори си слага изкуствени мустаци. Според написаното в Spare брат му Уилям и Кейт Мидълтън са го поощрили да се маскира така, а след това са му се подигравали.
Наркотици в колежа
Хари разказва, че по време на обучението си в престижния колеж “Итън”, е взимал кокаин и е пушил марихуана. “Бях 17-годишно момче, готово на всичко, за да промени предварително установения ред.”
Убил е 25 човека в Афганистан
Като пилот на самолет в Афганистан през 2012-2013 г., принц Хари участва в шест мисии. При тях е отговорен за смъртта на 25 човека. “Когато се окажеш в разгара на битката, не мислиш за тези 25 човека като за хора. Те са фигури на шахматна дъска, от която трябва да бъдат премахнати, лоши хора, които трябва да бъдат елиминирани преди да убият добри хора.”
Spare излиза официално на 10 януари.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бомба! Ариа срина Камелия със земята с тези грозни думи, заговори за зърна и пеперудки

Задава се нов фолк скандал, който има всички предпоставки да прерасне в истински земетръс, ако съдим по темперамента на двете певици, които се впускат във война.  Неотдавна Камелия нападна случващото се в бранша и индиректно обвини актуалната фолк звезда Ариа за случващото се в нощните клубове и стремглавото потъване на […]