Славена Вътова спи с гангстер от кримиструктурата на Златко Баретата СНИМКА

Вече е ясно кой е новият любовник на „Мис България“ 2006 Славена Вътова. Оказва се, че от няколко месеца насам тя се среща с подземния бос Иво Ториното, който до неотдавна бе следващият в криминалната структура след Златко Баретата.

Запознати издават, че именно Ториното й е подарил луксозния нов Мерцедес, с който се разкарва напоследък бившата миска. Славена окончателно е изгонила мъжа си Юлиян Цолов, който към момента е подсъдим за измами в размер над 1 млн. лв. За издръжката на Вътова пък грижа е поел криминалният авторитет, пише “Уикенд”. 

Междувременно пък стана ясно, че след дългото й отсъствие от ефира, Славена най-после си е намерила работа като водеща на лайфстайл предаване по кабеларка, в което се представят светски теми, споделят се лични истории и се говори за пътешествия.
Славена ще дава полезни съвети и идеи за спорт, и ще кани известни личности, които ще споделят със зрителите любимите си кулинарни рецепти.
Предвид, че тя отдавна е привлечена от магията на телевизията, очевидно е доволна, че е получила нова възможност за изява на малкия екран./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Черни облаци са надвиснали над Мартин в "Игри на волята"! Още тази вечер ще...

Тази вечер в “Игри на волята” ще се случи нещо, което ще преобърне играта и ще размести коалициите за пореден път. Черни облаци ще надвиснат над Мартин Елвиса и ще бъде прокуден от племето си.  Момчил има привилегията да залага на кастинг битката. Ако познае кой ще спечели битката – […]

Subscribe US Now