Нещо невиждано се случи в “Капките”, Хилда Казасян не е на себе си ВИДЕО

Снощният епозод на хитовото шоу за имитации на Нова тв “Като две капки вода” поднесе много изненади, но една от тях се оказа твърде неочаквана за всички. Поднесе я най-младото попълнение сред звездните участници – Дара Екимова.

Дара се превъплъти по невероятен начин в кожата не на кого да е, а на световноизвестната оперна прима Монсерат Кабайе и за всеобща изненада я докара едно към едно. Тя до такава степен смая всички в залата, а и тези пред малкия екран, че бе логичен въпроса кога е пяла в живота си Дара опера. Отговорът: никога! Но очевидно трябва да се замисли по въпроса след това изпълнение.
Скандал в “Капките”! Веско Маринов разби Рачков: Млъкни, бе! Имаш мръсна уста! ВИДЕО

След края на изпълнението си, което за малко не й донесе победа във вечерта, Дара призна, че никога досега не е пяла оперно пеене и видимо притеснена от голямата личност на Монсерат Кабайе, добави, че се надява поне малко да е успяла да предаде невероятната й личност.
Сълзи и шок в “Като две капки вода” заради първия голям победител ВИДЕО
Хилда Казасян пък, за втори път във вечерта се хвана за главата. Първият – след изпълнението на Тома, който разтърси всички с култово изпълнение на емблематичния хит на ирландката Шиниъд О’Конър на “Nothing Compares 2 U”. До такава степен, че Хилда се разплака, защото е направила препратка към един отминал период в живота си.
“Спомних си как с приятелка въртяхме тази песен постоянно на касетка и очите ми се пълнеха със сълзи заради любовни неволи, бях още тийнейджърка”, върна лентата назад Казасян.

В крайна сметка победител във вечерта за първи път стана Керана, чието безапелационно изпълнение на хит на Бионсе, не поколеба никого да й даде най-високата оценка.

Любопитна бе и имитацията на дуета Ралица Паскалева – Димо Алексиев, които трябва да влязат в обувките на най-успешния ни музикален дует “Ритон” и да изпълнят любимата на поколения българи тяхна песен “Някога, но не сега”.

Безспорно най-голям смях за вечерта падна след изпълнението на Христо Гърбов, който се опита да пресъздаде певицата Кичка Бодурова и песента й “Пея за всички приятели”. Малко преди това пък Кали влезе в образа на Панайот Панайотов, който присъстваше заедно с жена си в залата.
Останалите изпълнения също заслужиха аплодисменти и внимание. Владо Михайлов показа завидни танцови умения и пя страхотно като американската суперзвезда Бруно Марс. Яна Маринова влезе в обувките на сръбската легенда на поп фолка – Лепа Брена, а Христо Петков зарази ефира с кънтри настроение в ролята на Джордж Клуни от филма “О, братко, къде си”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Правила ли си е козметични корекции Кристина Агилера

Щом стане дума за външен вид, за жените обикновено се говори особено критично. Разбира се, в света на известните, как човек изглежда, е още по-болезнена тема. Като една от най-популярните изпълнителки Кристина Агилера се е сблъсквала с всякакви коментари за външния си вид. Тя обаче твърдо вярва, че човек е […]