Анджелина Джоли срещу Брад Пит – сагата продължава

Още през 2016 г. е заведено анонимно дело, в което твърденията на ищеца са, че е бил нападнат от тогавашния си партньор докато са били заедно на борда на частния си самолет.
Чак сега обаче става ясно кои две известни личности касае въпросното дело. А това е именно бившата вече актьорска двойка Анджелина Джоли и Брад Пит.
Според доклада, преди няколко години Джоли и признала пред агент на ФБР, че Пит я е “нападал физически и вербално”, както и децата им, когато са били на борда на самолета.
А конкретната ситуация, която се е разиграла, най-вероятно е била следната. Пит е отвел бившата си вече съпруга в задната част на самолета, хванал я за раменете и е извикал към нея обвинителни думи, че разваля семейството им.
Джоли твърди още, че на същия полет е възникнала и друга физическа свада, която ѝ е причинила наранявания по лакътя. Освен това Пит през това време е пиел и я е полял с бира.
След тази случка е станало ясно, че наказателни обвинения нямат да бъдат повдигани, което обаче е накарало Джоли да заведе въпросното анонимно дело.
Екипът на Брад Пит обаче отхвърля всички обвинения. Въпреки това, не е тайна, че именно през 2016 г. актьорът е бил разследван за насилие над децата си точно при инцидента, настъпил в частния самолет. Твърди се, че се е сбил с Мадокс, своя 15-годишен тогава син, който се е намесил в битката между майка си и баща си.
Пит от своя страна е категоричен, че не е наранявал детето си, не го е удрял по лицето, а единствено се е опитал да овладее ситуацията, която е излизала извън контрол, пише Variety.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Нещо ужасно сполетя Тита след раздялата с ММА боеца Недко

Лимитираната серия маратонки на Христина Христова – Тита претърпя пълен крах, което наложи пускането на тотална разпродажба, пише Галерия. В същото време рекламните й ангажименти удариха дъното, а причина за това е раздялата й с ММА боеца Недко Николов. Според близки до певицата заради спортиста тя е дала категоричен отказ […]

Subscribe US Now