Нещо ужасно сполетя Тита след раздялата с ММА боеца Недко

Лимитираната серия маратонки на Христина Христова – Тита претърпя пълен крах, което наложи пускането на тотална разпродажба, пише Галерия.

В същото време рекламните й ангажименти удариха дъното, а причина за това е раздялата й с ММА боеца Недко Николов.
Според близки до певицата заради спортиста тя е дала категоричен отказ за реализацията на няколко проекта, от които е щяла да вземе главозамайващи хонорари. А като причина, споделена само пред доверени хора, пуснала оправданието, че татуираният мачо не спирал да я ревнува, което провокирало ежедневни дрязги между двамата.

Това, което силистренката прикрила дори от семейството си, били не само обидите, с които Недко я засипвал по време на скандал, а и ударите. За първи път близките й узнали, че е жертва на психически и физически тормоз преди седмица, когато стана ясно, че спортистът й е счупил два пръста.
Близки обаче издадоха, че в миналото също се е стигало до саморазправа от този тип.
До големия скорошен сблъсък се стигнало заради трети човек. Според мълвата виновник е татуираният мачо със слаби ангели. Разделяйки се с чутовен скандал, двамата изтрили общите си снимки и се блокирали в социалните мрежи.
Бившият й е причината изпълнителката на „Шок“ да прекъсне сериозна част от приятелствата си. Затворена в „златна клетка“ русокосата фурия се отдръпнала от дружките си и започнала да общува само с ВИП персони. Сега обаче е напълно сама, тъй като единствените й познати са част от кръга на Недко и заемат неговата страна. /show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Борис Дали спаси Преслава от черна магия

Фолкзвездата Борис Дали се оказа многостранен талант, който е на ти и с премахването на негативни сили и “лоши очи“. Изпълнителят има специален ритуал с гасене на кибритени клечки във вода, но не иска да издаде на глас какви точно думи казва, докато трае процедурата. И хубаво прави – тези […]