Цеца Величкович отсвири БГ колегите

Сръбската мегазвезда Цеца Величкович отсвири БГ колегите си за грандиозния концерт, който ще изнесе на 1 декември в столичната “Арена Армеец”. Въпреки че грандамата на балканските ритми често се доверява на свои български колеги да я подгряват, този път е избрала сръбска банда.

Сръбската мегазвезда Цеца Величкович ще отбележи подобаващо своята 35-годишнина на голяма сцена заедно с бандата Mega band. Самата изпълнителка настоя пред своя екип да я подгрява голям бенд.
Цеца Величкович снима риалити в България

Цеца и опитните музиканти обещават на всички присъстващи в залата истински празник на музиката с много и известни сръбски хитове, пише “Телеграф”. Групата има голям опит и не за първи път ще бъде на една сцена с балканската легенда.
Музикантите споделят, че са истински щастливи от поканата на екипа на Цеца именно те да погряват концерта в София и вярват, че ще бъде истинско удоволствие както за тях, така и за феновете в най-голямата зала у нас.
Групата Mega Band е създадена през 2003 година и в момента се състои от шестима талантливи и опитни музиканти. Имат записани два собствени албума през 2010 и 2016 година. Едни от най-известните им хитове са Ti si zivot Moj, Halo Tata, Tudji Dodir, Dodju Dani и още други./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво се случва с дъщерята на Бил Гейтс

През октомври миналата година най-голямата дъщеря на Бил Гейтс и Мелинда Френч се омъжи. 26-годишната Дженифър сключи брак с 31-годишния Найел Насар, за когото беше сгодена от началото на 2020 г. А сега двамата имат и друга новина. Двамата ще стават родители. Съобщиха я по обичайния начин, по който се […]