Какво смята принц Уилям за автобиографията на брат си Хари

Още от документалното риалити Harry & Meghan беше ясно, че херцозите на Съсекс не смятат да спестяват детайли от преживяното в лоното на кралското семейство. Излизането на автобиографията на принц Хари пък показа още от кирливите ризи на фамилия Уиндзор.
Кое е истина, кое е преувеличено и има ли художествена измислица в Spare може и никога да не разберем напълно. Има обаче и тема, която Хари отказва да коментира за изненада на всички, които очакваха от него “цялата истина”.
“Какво бихте казал на Уилям, ако гледа това?” и “Какво смятате, че мисли той?” са два от въпросите, които бяха отправени към по-малкия син на крал Чарлз по време на интервюто му с Том Брадби по ITV.
Първоначално Хари изглеждаше объркан, а след това каза просто: “Няма да споделя. Няма да споделя какво би казал той.” На това Брадби отвърна, че не иска някакви лични детайли. “По-скоро какво мислите, че Уилям мисли, ако гледа това или ако прочете книгата ви?”
На това 38-годишният принц отвръща, че не смята, че брат му или баща му ще прочетат Spare. “Наистина се надявам. Но не мисля, че ще го направят.” Според него крал Чарлз и принц Уилям ще споделят какво мислят за книгата и за интервютата му, когато се видят тримата заедно, цитират го Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Неочакваната и внезапна смърт на Джеф Бек

Джеф Бек, един от най-иновативните и със сигурност най-непредсказуемите китаристи от 60-те, почина във вторник, 10 януари. Той си отиде на 78 години, стана ясно късно вечерта в сряда, 11 януари. “От името на семейството му, с дълбока тъга споделяме новината за смъртта на Джеф Бек. След внезапно заразяване с бактериален менингит, той […]