Рания – кралица или рок звезда

Лятото приключи – първото сравнително пълноценно лято след пандемията. Затова и последвала есен се оказа доста активен сезон като ангажименти и събития за всички. Включително за кралските особи, които възобновиха много от регулярните си ангажименти.
За кралица Рания обаче участието на Web Summit в Лисабон преди ден е първото. Както и първото участие на представител на Йордания на най-голямото технологично събитие в Европа и едно от най-мащабните от този род в света.
“Ако имахме едни допълнителни 24 часа на година, бихме ли избрали да ги прекараме пред екраните си”, попита 52-годишната йорданска кралица от сцената на Altice Arena в португалската столица. Речта й беше за прекомерната употреба на електронни устройства, уточняват от Jordan News.
За участието си в технологичния форум Рания беше избрала впечатляващ и, според някои, не-кралски тоалет – скъсено яке с металически блясък Alessandra Rich (една от любимите марки на Кейт Мидълтън) и тесен черен панталон на Bottega Veneta.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Милионите, които струва разследването срещу Винс Макмеън

Тази година определено не се развива по най-добрия начин за Винс Макмеън. През месец юни стана ясно, че се оттегля от поста си на изпълнителен директор на Световната федерация по кеч, защото е обвинен в сексуални връзки със свои служителки. Около месец по-късно дойдоха и по-конкретните обвинения, че е плащал милиони, за […]