Венсан Касел вече не крие жената, която измести Тина Кунаки

57-годишният Венсан Касел и 30-години по-младата му половинка Нара Баптиста успяха да спечелят вниманието на всички по време на филмовия фестивал в Кан. 
27-годишната Нара Баптиста, която (колко изненадващо) е модел, беше облечена в черна рокля с пайети докато актьорът заложи на класически костюм. Двойката присъства на филма Parthenope на Паоло Сорентино и не пропусна да пофлиртува с камерите, демонстрирайки страхотна близост. 
За пръв път за връзката им се заговори в края на септември 2023 г., след поредица от сторита, разменени между двамата в Instagram и някои снимки, и видеоклипове, на които ги видяхме заедно в Рио де Жанейро.
Двамата често бяха засичани на различни места да се наслаждават на взаимната си компания, но за първи път ги виждаме на такова голямо събитие. По всичко личи, че връзката им се задълбочава, защото изглеждат по-влюбени от всякога. 
Що се отнася до Нара Баптиста, тя е на 27 години, работи като модел и участва в изданието на Мис Вселена Австралия през 2020 г. Красавицата има бразилски и австралийски произход, което ясно се вижда от физическите й характеристики, като тъмните й дълбоки очи или дългата й гарванова коса. 
Естествено, няма как да не забележим физическата прилика между Нара Баптиста и Тина Кунаки – бившата съпруга на Касел и връстничка на новата жена в живота на актьора. Венсан и Тина се ожениха през август 2018 г., но връзката им приключи внезапно след “момент на дълбока криза”, както Daily Mail съобщи през април. Двамата имат дъщеря на име Амазони. Причините за раздялата им продължават да са неизвестни.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тайната сватба на Джейк Бонджуови и Мили Боби Браун

За връзка между Мили Боби Браун и Джейк Бонджуови за първи път се заговори през юни 2021 г., когато той качи тяхно общо селфи в Instagram профила си. По-късно същият месец двамата бяха забелязани на разходка хванати за ръце в Ню Йорк. А вече официално стана ясно, че наистина са […]

Subscribe US Now