Ненчо Балабанов скри шапката на всички в “Сделка или не”

Предаването “Сделка или не” се завърна на екран след като спря излъчването си през 2015 г. Любимото шоу на българите се радва на нов водещ – забавният Ненчо Балабанов, който скри шашката на всички с перфектното си превъплъщение на лице на предаването. 

Оказа се, че зрителите са имали нужда от точно такъв водещ като Ненчо. Най-добрият имитатор на Бойко Борисов най-накрая си намери място в телевизията и по всичко личи, че влага цялата си енергия и професионализъм в това да се справя добре и да предразполага учатстниците да се чувстват спокойни по време на играта си. 
Предишният водещ Румен Луканов не е сред любимите водещи на зрителите и вероятно това е причината предаването да падне от ефир и почти 10 години да отсъства от програмата на Нова телевизия. Положителните коментари за избора на новия водещ са красноречиви, а също така и огромния рейтинг, който бележи формата още на старта. 

Желаещите да се борят за 100-те бона за много, а одобрените участници са забавни и определено се чувстват спокойни в компанията на Балабанов. Някои от тях си тръгнаха с доста прилични суми, а други не сключиха сделка с банкера и се прибраха вкъщи с празни джобове. 
„Много съм щастлив да бъда водещ на това вълнуващо и много любимо предаване. Голямата награда от 100 хиляди лева може да бъде спечелена по пет пъти всяка седмица. Студиото е много хубаво. Чувствам се прекрасно, екипът е уникален, а хората са много интересни. Всяка вечер излиза по един участник и играе. Разликите са, че няма бутон, с който да откажат или да приемат сделката, а има чекове. Банкерът е същият, вече напреднал с възрастта, но и още по-стиснат.Ще гледа да си запази парите.“, разказва водещият.
Тепърва предстоят още много епизоди докрая на сезона, а зрители и участници всяка вечер стискат палци да бъдат спечелени тези 100 бона./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Закачливото пожелание на Нина Добрев

Нина Добрев и Шон Уайт са наистина сладка двойка и просто очакваме момента, в който двамата ще решат да направят връзката си още по-сериозна. Въпреки че преди време дадоха да се разбере, че все още им е рано за брак. Двамата обаче изглеждат много щастливи заедно и не спират да […]

Subscribe US Now