Тайната сватба на Джейк Бонджуови и Мили Боби Браун

За връзка между Мили Боби Браун и Джейк Бонджуови за първи път се заговори през юни 2021 г., когато той качи тяхно общо селфи в Instagram профила си. По-късно същият месец двамата бяха забелязани на разходка хванати за ръце в Ню Йорк. А вече официално стана ясно, че наистина са двойка, когато започнаха да посещават официални събития заедно.
В свое интервю от 2022 г. актрисата от Stranger Things разкри, че със сина на Джон Бон Джоуви първоначално са били само приятели. По-късно обаче са се появили романтичните искри. Откакто са заедно обаче двамата никога не са се притеснявали да показват любовта помежду си както на публични места, така и в социалните мрежи. А именно от Instagram профила на 20-годишната Мили Боби Браун стана ясно, че с 22-годишния Джейк Бонджуови са предприели следващата крачка във връзката си и са се сгодили.
Сега, година след новината за годежа им, разбираме, че те вече и официално са си казали “да”. Според People двамата тайно са сключили брак преди малко повече от седмица.
The Sun пък пише, че церемонията е била “много скромна, романтична и с най-близките от семействата им”. Изданието уточнява също, че родителите и на двамата младоженци са присъствали, но по-късно тази година предстои и по-голяма сватбена церемония.
Джон Бон Джоуви – бащата на Джейк Бонджуови, вече е казвал в интервю в Radio Andy, че одобрява годежа на сина си, макар и в ранна възраст. Музикантът не е категоричен дали годините имат значение, но е на мнение, че е важно човек да намери правилния партньор. По думите му синът му е “много щастлив”, а годеницата му Мили Боби Браун “е прекрасна”.
През последните месеци актрисата от Stranger Things споделяше публично, че вече действително подготвя сватбата, като процеса по организацията определи като “забавен” и “толкова вълнуващо време в живота ми”. В същото време обаче предпочете да запази подробностите за подготовката в тайна.
През март пък колегата ѝ от сериала Матю Модайн издаде малък детайл за планирания специален ден. Пред Access Online той сподели, че му предстои да венчае двойката на церемонията, като дори вече има написани сватбените клетви.
“Толкова е красиво да можеш да съчетаеш двама души в свещен брак”, допълни още той. Засега обаче все още не е потвърдено, че именно той е обявил Мили Боби Браун и Джейк Бонджуови “за законни съпруг и съпруга”.
Това, което обаче знаем за първите дни от съвместния им живот е, че ги прекарват щастливо и безгрижно. И това си личи от първите снимки от първия път, в който са били забелязани от сватбата им насам.
Двамата са пазарували в Хамптънс, Ню Йорк, където са били видени в син кабриолет усмихнати и облечени ежедневно, като се твърди, че са носили сватбени халки на ръцете си, пише E! News.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Урок от Дженифър Лопес - кои са джинсите, които удължават краката

Ако има някой, който е напълно наясно как да изглежда добре във всяка ситуация и на всяка възраст, то това е Дженифър Лопес. Дълги години в шоубизнеса, тя е имала възможност да научи точно как да подбира най-подходящите дрехи за формите си. В последните няколко месеца 54-годишната актриса и певица […]

Subscribe US Now