Цитиридис полудя по новата си: Лудо влюбен съм! Не съм очаквал, че може да ми се случи!

Николаос Цитиридис има сериозна връзка от около една година. С приятелката му даже вече живеят под един покрив, издават запознати. За нея се знае, че не е популярна в публичното пространство и работи в рекламна аганция.

„Тя е най-умната, най-красивата и ме кара да се усмихвам широко! Лудо влюбен съм! Никога не съм очаквал, че може да ми се случи!”, признавал е водещият в ефира на Би Ти Ви. В социалната мрежа също нееднократно е хвалил половинката си. „Имам си гадже, затова не си търся друго. Намерих точния човек!”, доволен е Цитиридис.
Той срещнал любимата си покрай общи познати – веднага си допаднали като характери и начин на мислене. Хора от обкръжението на двойката издават, че рекламистката е много чаровна и мила, а Николаос в действителност бил хлътнал до уши по нея. Подобно на мъжа си, младата дама също харесвала домашните любимци, но отглеждала куче, а не котка.

Водещият често говори за своята писана Карма, за която се грижи с голяма любов. „Преди се смеех на хората, които наричат животните си „моето бебе”, но сега съм готов да си отрежа ръка, крак, какво ли не, само и само да знам, че е добре”, споделял е Николаос за котката си. Заради четириногата си приятелка той се зарекъл,  че никога няма да се хване с момиче, отглеждащо куче, но ето че точно това му се случило.
 Цитиридис винаги е предпочитал сериозните отношения. С бившата му приятелка Моника дори стигнали до годеж. Той бил само на 20 години, когато поднесъл пръстен на тогавашната си изгора и предложил брак. Двойката започнала да стяга венчавка, но в този момент комикът осъзнал, че са твърде млади за такава важна стъпка.
„Страхът дойде, когато започнахме да търсим място за сватбата. Тогава осъзнах, че да се оженя на 20 години е голяма глупост. Бях й подарил годежен пръстен, но на 20 е лесно да развалиш годеж”, разказвал е водещият.
Хубавото в случая е, че с бившата му са се разделили без скандали. Въпреки създалата се ситуация, успели да запазят приятелски чувства един към друг, писа Уикенд.
Николаос се хвали, че откакто е известен, многократно е получавал неприлични предложения от различни дами в социалната мрежа. Някои му пращали пикантни съобщения, но други стигали по-далеч и му пускали свои разголени снимки. Цитиридис казва, че е поласкан от женското внимание към него, но няма как да отговаря на такива провокации, защото сърцето му е заето.

Водещият е много доволен, че му върви не само в личния живот, а и в професията. Говори се, че откакто се подвизава в Би Ти Ви, значително се е замогнал. Преди 2 години той напуснал скромната си гарсониера и се преместил в по-просторно жилище.
За 28-годишният комик с големи амбиции телевизията се оказала истинско предизвикателство, но днес не съжалява за направения избор. Постепенно осъзнал, че не е толкова лесно да водиш предаване, колкото му изглеждало първоначално. Колегите му го хвалят, че е най-големият работохолик  – идвал пръв на работа и си тръгнал последен сред предаването. В началото даже им се струвал малко изперкал, но после се убедили, че е човек, който гони до дупка целите си.
Николаос е категоричен, че майка му винаги е била най-големият му критик. Макар че са много близки, той невинаги се е вслушвал в съветите й. „Приемам само градивна критика!”, коментира с усмивка водещият./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now