Милионите, които струва разследването срещу Винс Макмеън

Тази година определено не се развива по най-добрия начин за Винс Макмеън. През месец юни стана ясно, че се оттегля от поста си на изпълнителен директор на Световната федерация по кеч, защото е обвинен в сексуални връзки със свои служителки.
Около месец по-късно дойдоха и по-конкретните обвинения, че е плащал милиони, за да прикрие аферите си. Всичко това се отрази и на структурата в WWE, като неговата дъщеря Стефани пое поста му, а той остана отговорен за креативните истории.
Докато очакваме да видим какво ще се случи с Макмеън и дали наистина е плащал всички тези пари, за да прикрие връзките си, от WWE излязоха с отчета за приходи и разходи за третото тримесечие на годината. Нетните приходи са 304.6 милиона долара, което е повече от прогнозираното за периода.
Но според The Hollywood Reporter, това се дължи на поскъпването на телевизионни права както в САЩ, така и в световен мащаб. Всъщност от тази сума цели 233 милиона са благодарение на телевизионните права, 35.2 милиона благодарение на събитията на живо и 36.4 милиона на продажбата на потребителски продукти.
Но по-интересното е колко пари са дали от WWE за разследването на Винс Макмеън. Цели 17.7 милиона долара са били похарчени за тази цел през третото тримесечие на годината, като от началото на скандала общата сума е 19.4 милиона долара. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Няма да познаете Веселка след „Фермата“, ще ви паднат ченетата от тези СНИМКИ

Гледаме Веселка всяка вечер на екрана във „Фермата“ и тя все още изглежда като малко невинно момиче, но визията ѝ след формата е коренно различна и трудно разпознаваема Скромното момиче от село Борима, което се превърна в първата жена-победител в хитовото риалити по бТВ “ Фермата„ измина дълъг път през последните […]